Ρόδι Ακρίδας

Λίγα λόγια για εμάς

Το 2011 η οικογένεια Ακρίδα έκανε τις πρώτες φυτεύσεις οπωρώνων ροδιάς. Σήμερα καλλιεργούμε περίπου δυόμισι χιλιάδες δένδρα σε Αχαία και Αιτωλοακαρνανία.

Το 2014 ξεκινήσαμε πειραματικά την παραγωγή χυμού ροδιού φτιάχνοντας μικρές σχετικά ποσότητες και πειραμτιζόμενοι με τους τρόπους χυμοποίησης και τα ποσοστά περιεκτικότητας των διαφόρων ποικιλιών ροδιάς. Χρησιμοποιήσαμε για το σκοπό αυτό τις ποικιλίες: Wonderful, Ερμιόνης, Καράβελος και Άκο.

Το 2016 δημιουργήσαμε το εργοστάσιο χυμοποίησης στα Κάτω Συχαινά Πατρών, μια μονάδα που πληροί τις προδιαγραφές και έχει πιστοποιηθεί με ISO 22000:2005. Εκεί χυμοποιούμε και συσκευάζουμε τον κατεψυγμένο χυμό μας σε φιάλες των 250ml και 1L, κανοντας μίξη των παραπάνω ποικιλιών. Στους βραχυπρόθεσμους και μεσοπρόθεσμους στόχους μας είναι η εμπορία ροδιών αλλά και η παραγωγή και τυποποίηση σπυριού ροδιού

.

Γιατί Ρόδι Ακρίδας

Ο φυσικός χυμός της Ρόδι Ακρίδας είναι 100% φυσικός χυμός. Προέρχεται από μίξη των ποικιλιών Wonderful, Ερμιόνης, Καράβελος και Άκο με συνέπεια να δίνει ένα εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα σε ισορροπία ανάμεσα στην πλούσια αλλά υπόξινη γεύση του Wonderful και τη γλυκιά, βελούδινη γεύση των άλλων ποικιλιών.

Κάθε φρούτο περνάει από έλεγχο και από ανθρώπινο μάτι για να είμαστε σίγουροι για την ποιότητά του. Στίβουμε με απόλυτα φυσικό τρόπο, χωρίς να ξεζουμίζουμε τα φρούτα, εμφιαλώνουμε το χυμό και το αργότερο σε 20-25΄ ο φρέσκος 100% φυσικός χυμός έχει τοποθετηθεί σε κατάψυξη, όπου άμεσα καταψύχεται ώστε να διατηρείται φρέσκος.

Τηρούμε όλες τις διαδικασίες ασφάλειας τροφίμων (άλλωστε η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 22000:2005) και σας προσφέρουμε ένα εξαιρετικής ποιότητας 100% φυσικό χυμό ροδιού.

Από την φύτευση στον καταναλωτή

Ο φυσικός χυμός της Ρόδι Ακρίδας προέρχεται από φρούτα, αφενός των οπωρώνων της οικογένειας Ακρίδα, αφ’ ετέρου από οπωρώνες συνεργαζόμενων με την εταιρεία καλλιεργητών ή συνεταιρισμών. Επιλέγουμε κυρίως, πιστοποιημένους καλλιεργητές. Αλλά παράλληλα παρακολουθούμε και ελέγχουμε τις καλλιέργειες, κάνοντας τις απαραίτητες αναλύσεις και ελέγχους στα φρούτα, ώστε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι τα φρούτα που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικής ποιότητας και τα προϊόντα μας είναι απολύτως ασφαλή για τον καταναλωτή.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και επαφή ελέγχοντας αφ’ ενός τους προμηθευτές μας, αφ’ ετέρου τα σημεία πώλησης των προϊόντων, ώστε να εξασφαλίζουμε, αφ’ ενός την κορυφαία ποιότητα, αφ’ ετέρου τον ασφαλέστερο τρόπο διακίνησης των προϊόντων μας από το χωράφι μέχρι τον καταναλωτή.